Co-ouderschap met een narcistische ex

De complete gids met praktische tips en advies voor co-ouderschap met een narcistische ex-partner
co-ouderschap-met-een-narcistische-ex-boek-fabio-vinago

Boek ‘Co-ouderschap met een narcistische ex’

Co-ouderschap met een narcistische ex biedt antwoorden, inzichten en praktische strategieën aan ouders die geconfronteerd worden met de uitdagingen van co-ouderschap met een narcistische ex-partner. We belichten hoe narcisme in een relatie tot uiting komt en hoe deze persoonlijkheidsstoornis zich binnen het gezin manifesteert. We nemen de gedragskenmerken van een narcistische
ouder onder de loep en bespreken de negatieve gevolgen ervan op de ontwikkeling van kinderen.

Daaropvolgend krijg je uitgebreid advies over de bescherming van je kinderen en hoe je hun stabiliteit en veiligheid biedt. Je leert effectieve zelfzorgstrategieën die je kan implementeren om het emotionele en mentale welzijn van jezelf en je kinderen te waarborgen. We bespreken hoe je in moeilijke situaties gezonde grenzen stelt en handhaaft, en hoe je best op je narcistische ex-partner reageert.

We kijken ten slotte naar het volledige herstelproces, het loslaten van schuldgevoelens en het (her)opbouwen van een gezonde ouder-kindrelatie. We benadrukken het belang van communicatie en de toepassing van de Grey Rock-methode en beschrijven hoe je effectieve communicatiestrategieën inzet om conflicten te beperken en de belangen van je kinderen te behartigen.

De kennis in dit boek vormt de essentiële basis om de complexiteit van het gedrag van de narcistische ouder te doorgronden, de impact ervan op jezelf en je kinderen te begrijpen en de negatieve patronen ervan te doorbreken.

Wat anderen van het boek vinden

boek-reviews-fabio-vinago
boek-reviews-fabio-vinago3

Pin It on Pinterest