Narcismecoaching

Als ervaringsdeskundige, gespecialiseerd in narcisme ben ik meer dan 8 jaar werkzaam geweest binnen de geestelijke gezondheidszorg waar ik werkte met cluster B-persoonlijkheidsstoornissen (met name narcisme en borderline). Ik heb doorheen mijn (praktijk)ervaring een rugzak vol met kennis en inzichten verzameld op het gebied van narcisme, narcistisch misbruik, traumaband… in de ruimste zin van het woord.

Afspraken m.b.t. narcismecoaching

De plaatsen voor een sessies zijn strikt beperkt en schaars. Gelieve enkel het contactformulier in te vullen wanneer je de gemaakte afspraak kan naleven en in de mogelijkheid bent om de daarbij horende betalingsverplichting te voldoen

Ik ontvang dagelijks heel wat narcismecoaching aanvragen. Om het overzicht te bewaren worden video sessies pas bevestigd wanneer betalingen zijn voldaan.

Gelieve het bedrag voor een coachingsessie eerst over te maken via de betaallink onderaan deze pagina alvorens je afspraak via mail in te plannen. 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden en afspraken

Na het maken van de afspraak en het voldoen van de betaling, ontvang je een e-mail met een aantal data voorstellen. Je kan kiezen tussen een telefonische sessie (waarbij ik jou opbel) of een video call via Google Meet. Wanneer je voor een video call kiest, ontvang je na het bevestigen een video call link die je op de dag van de afspraak kan aanklikken.

Sessies duren 50 min, met een uitloop tot maximum 60 min en bedragen €95 incl 21% BTW. Gelieve daarom tijdig aanwezig en beschikbaar te zijn.

Fabio Vinago is social media content maker (TikTok, Facebook, Instagram en YouTube) en deelt dagelijks video’s over narcisme. Daaropvolgend mag hij zich trots bestsellerauteur noemen nadat zijn boek ‘Uit de klauwen van een narcist’ in 2022 meer dan 20.000 keer over de toonbank ging. Een boek waar hij in begrijpelijke taal narcisme binnen de relatiecontext toelicht.

Tot slot is Fabio door het CVO geselecteerd om de cursus ‘narcismecoaching’ volledig te schrijven en te doceren aan het Centrum voor Volwassenenonderwijs. Deze cursus zal medio 2025 beschikbaar worden gesteld via zijn websites.

Vul het formulier in om een afspraak te maken

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wens (gelieve één optie aan te duiden)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid

Pin It on Pinterest