De Narcismecoach Academy

Energized by Fabio Vinago

De Narcismecoach Academy

Welkom bij de Narcismecoach Academy, hét online platform op het gebied van zelfontdekking en het herstellen van narcistisch misbruik. Wij begrijpen dat het omgaan met narcisme en de gevolgen ervan een uitdagende reis kunnen zijn. Daarom geloven we in het empoweren van individuen die slachtoffer zijn van narcistisch misbruik door kennis, hulpmiddelen, educatie en begeleiding aan te bieden. Onze missie is om een veilige en informatieve online omgeving te creëren waar je kan leren, helen en groeien zodat je opnieuw in verbinding met jezelf kan staan.

Waarom de Narcismecoach Academy?

Onze website fungeert als kenniscentrum waar je betrouwbare én actuele informatie vindt over narcisme in de ruimste zin van het woord. Je doet kennis op over de narcistische persoonlijkheidsstoornis en je leert praktische tips om zelfzorg in je leven te implementeren.

Bovendien biedt onze Academy online videocursussen over narcisme aan die ontworpen zijn door (ervarings)deskundige Fabio Vinago.

Herstellen van narcistisch misbruik is een proces dat tijd, toewijding en ondersteuning vereist. Of je nu nieuw bent op het gebied van narcisme of al een tijdje op zoek bent naar antwoorden en inzichten, de Narcismecoach Academy biedt op een laagdrempelige manier antwoord op al jouw vragen.

De oprichter van de Narcismecoach Academy

Fabio Vinago is de oprichter van de Narcismecoach Academy. De psychologie achter narcisme heeft hem altijd al gefascineerd. Fabio heeft zelf 5 jaar met een zwaar narcistische gediagnosticeerde partner samengeleefd. Die ervaring heeft hem ertoe aangezet om een opleiding in de toegepaste psychologie en een opleiding tot IBCT-therapie (relatietherapie) te volgen.

Daarnaast heeft Fabio jarenlang op een gespecialiseerde afdeling binnen een psychiatrisch ziekenhuis gewerkt, met patiënten die kampten met een persoonlijkheidsstoornis (narcisme, borderline en de antisociale persoonlijkheidsstoornis). Al die kennis en ervaring heeft hij verzameld om de bestsellerUit de klauwen van een narcist’ en ‘Toxische relaties voorbij’ te schrijven.

Fabio is een content creator op TikTok, Instagram, Facebook en YouTube waar hij video’s deelt over liefde, relaties, narcisme en narcistisch misbruik. 

fabio-vinago-oprichter-narcismecoach-academy2
online-cursus-losbreken-van-een-traumaband-fabio-vinago-narcismecoach-academy
boek-toxische-relaties-door-fabio-vinago
boek-narcisme-fabio-vinago

Pin It on Pinterest