Relatie met een narcist

Dit was mijn narcistische ex

Relatie met een narcist – Dit was mijn narcistische ex

Jarenlang heb ik een relatie met een narcist gehad. De eerste signalen heb ik compleet genegeerd maar ik bleef geloven in een veelbelovende relatie. Ik bleef het goede zien en ik zocht allerlei excuses om het gedrag van mijn ex goed te praten. Want wie was ik om te oordelen over iemand die ik helemaal niet kende. Onderaan tref je de afleveringen terug het allemaal begon en hoe ik mezelf volledig in die relatie verloor.

De relatie met een narcist en het begin van alle ellende

Het duurde niet lang en ik liep constant op de tippen van mijn tenen. Hopend dat ik ooit zijn goedkeuring zou krijgen. Mijn ex manipuleerde me op een heel subtiele manier door me op te hemelen en me nadien te devalueren.

Als ik niet deed wat hij wilde, werd hij kwaad. Als ik hem niet valideerde, daagde hij me uit. Koos ik voor mezelf, dan liep de situatie volledig uit de hand. Dit heb ik jarenlang moeten doorstaan.

Een emotionele rollercoaster

Ik bevond me op een emotionele rollercoaster. Ik was voortdurend gestresseerd, mijn zelfvertrouwen was volledig verdwenen en ik was helemaal verwijderd van wie ik echt was. Dit is mijn verhaal, mijn ervaring en mijn proces.

Op vraag van veel van mijn volgers heb ik beslist om een volledige videoserie te maken over mijn ervaring met een narcistische partner. Dit met als doel om anderen die hetzelfde meemaken te inspireren en inzichten bij te brengen.

Disclaimer

De info uit deze video is een uiteenzetting op basis van mijn ervaringen en kan voor bepaalde mensen confronterend zijn. Bovendien heeft mijn ex officieel de diagnose van narcisme, in combinatie met borderline kenmerken gekregen. Later in de video’s zal ik ook vertellen hoe ik daar precies ben achter gekomen.

De opgetekende informatie in deze video’s vervangt geen (psychische) diagnose die door een gespecialiseerde arts (psychiater) is vastgesteld. De gebruiker dient de informatie op verantwoorde wijze in zich op te nemen. Bij ernstige relatieproblemen, agressie, huiselijk geweld of iedere andere situatie die erop wijst dat iemand in het gezin een gevaar voor zichzelf of iemand anders is, raad ik aan om contact op te nemen met de lokale politie.

boek-toxische-relaties-door-fabio-vinago
boek-narcisme-fabio-vinago

BEKIJK HIER ALLE AFLEVERINGEN

Pin It on Pinterest