Adverteren

Samenwerkingen, gesponsorde post, PR & media

Samenwerkingen

Bij de Narcismecoach Academy focus ik mij op psychologische thema’s, persoonlijke groei en een gezonde (mentale) levensstijl. Als content creator/influencer verwelkom ik graag samenwerkingspartners die niet alleen mijn visie volgen, maar eveneens een toegevoegde waarde leveren aan het leven van mijn volgers.

Of het nu gaat om deskundige inzichten op het gebied van psychologie, de nieuwste trends om je levensstijl positief te bevorderen, het doorbreken van taboes, het ontdekken van boeken of tijdschriften die inspireren en aanzetten tot nadenken; samen streven we naar het delen van kennis, verhalen en de bezieling om een positieve community op te bouwen.

Voor mij belichaamt een samenwerking veel meer dan slechts een commerciële transactie. Samenwerkingen vormen voor mij de bouwstenen die gedreven wordt door de passie voor groei en positieve verandering.

Adverteren

Adverteren via de Narcismecoach Academy betekent online ontdekt worden en nieuwe bezoekers bereiken. Dagelijks publiceren we nieuwe content en beantwoorden we op een openhartige manier vragen over narcisme, narcistisch misbruik en toxische relaties. Maandelijks bereiken we via TikTok, Facebook en Instagram meer dan 1 miljoen mensen.

Interesse om te adverteren, samen te werken, heb je bijkomende vragen of wens je een offerte op maat, vul het contactformulier in. Velden met (*) zijn verplichte velden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Advertentievoorkeur(en)

Pin It on Pinterest