Vraag en antwoord

Narcisme en narcistisch misbruik

Vraag en antwoord narcisme, narcistisch misbruik, liefde en relaties

Heb je een vraag over narcisme, narcistisch misbruik, liefde en relaties? Dan kan je aan de hand van het volgende formulier je vraag stellen. Alle vragen worden eenmaal per week verzameld en in een video-format gegoten. Op die manier kan ik wekelijks een ‘vraag en antwoord’ video maken en al jullie persoonlijke vragen beantwoorden.

Wegens privacy doeleinden worden geen namen en gegevens van deelnemers weergegeven. Vragen worden beantwoord aan de hand van relevantie. Als er personen zijn die dezelfde vraag stellen, dan wordt de vraag ook maar eenmalig beantwoord.

Heb ik je vraag niet behandeld, gelieve dan rustig af te wachten. Wegens drukte kunnen we inkomende mails over ‘wanneer je vraag behandeld zal worden’ niet beantwoorden. Gelieve daarom rustig af te wachten. Van zodra de ‘vraag en antwoord’ video online wordt geplaatst, wordt dit via mijn sociale media platformen gedeeld.

Omdat ik dagelijks zoveel berichtjes krijg met vragen over narcisme, wil ik graag dit initiatief op poten zetten. Het antwoord op jouw vraag, kan iemand anders helpen. Op die manier wil ik graag mijn steentje bijdragen en jou de antwoorden en inzichten bieden die je zoekt.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Pin It on Pinterest